MHP'DEN İLÇELERE SEÇİM ÇIKARMASI

8.08.2014 11:22:56

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi İlçelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Mete Eke, Aday Erdoğa

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi İlçelerini ziyaret etti. Partililer tarafından coşku ile karşılanan İl Başkanı Mete Eke, partililer ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirme yaptı.

 

EKE “ ADAY ERDOĞAN PARTİSİNİN, EKMELEDDİN İHSANOĞLU HALKIN ADAYIDIR”

10 Ağustos tarihinde ilk kez halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türk Milletinin geleceği için büyük önem arz ettiğini ifade eden İl Başkanı Eke,  Aday Erdoğan’ın partisinin adayı olduğunu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ise halkın adayı olduğunu vurguladı.

 

Aday Erdoğan ile Ekmeleddin İhsanoğlu arasında fark edebilenler için ciddi farklar olduğunu ifade eden Eke, “Aday Erdoğan sadece siyasetçi iken, Ekmeleddin İhsanoğlu Diplomattır, Aday Erdoğan sadece bir dil bilirken, Ekmeleddin İhsanoğlu 5 dili ana dili konuşmaktadır, Aday Erdoğan’ın çocukları şaibe ile anılırken, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çocukları tertemizdir” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin uçurumdan öncesi son viraj olduğunu vurgulayan İl Başkanı Eke, 10 Ağustos tarihinde Tüm Kayseri Halkını Ekmeleddin İnsanoğlu’na oy vermeye çağırdı.